
Jedzenie w restauracjach jest zdrowe?
Jedzenie w restauracjach, czy na miejscu czy na dowóz, to element życia w społeczeństwie. Spotykasz się pewnie czasem na kawę, zamawiasz dobre ciasto?
W dobie pandemii nawyki zmieniają się – prędzej zadzwonisz po kuriera niż wyjdziesz “na miasto”. Zwłaszcza, gdy (tak jak w dniu publikacji odcinka), restauracje i bary musiały zawiesić swoją stacjonarną działalność.
Zastanawiałaś się kiedyś, na co zwrócić uwagę w menu? Albo jak wybrać miejsce, w którym zjesz obiad?
Lub może obawiałaś się, że Twój gorszy dzień poskutkuje czymś…niemiłym w zupie, tak “w prezencie” od rozgniewanego kucharza?
To tylko część zagadnień, jakie poruszyłam podczas rozmowy z Agnieszką Jasińską. Agnieszka to kobieta wielozadaniowa, ogarniająca nie tylko kuchnię domową. Finalistka Hell’s Kitchen, uczestniczka Masterchef, wykształcona nauczycielka w technikum gastronomicznym i autorka wyjątkowej książki!
Książkę Agnieszki zakupisz przez tydzień z kodem KULINARNE20 taniej – wejdź na stronę i zdąż przed końcem oferty, wygasa 23.11.2020!
A teraz nie pozostaje nic innego, jak posłuchać odcinek: znajdziesz go również na Spotify, Apple Podcast, Podcast Addict, Spreaker, Google Podcast oraz EmpikGo.