Jedzenie w restauracjach - Agnieszka Jasińska Kulinarne Nawigacje
dieta,  Wywiady

Jedzenie w restauracjach jest zdrowe?

Jedzenie w restauracjach, czy na miejscu czy na dowóz, to element życia w społeczeństwie. Spotykasz się pewnie czasem na kawę, zamawiasz dobre ciasto?

W dobie pandemii nawyki zmieniają się – prędzej zadzwonisz po kuriera niż wyjdziesz „na miasto”. Zwłaszcza, gdy (tak jak w dniu publikacji odcinka), restauracje i bary musiały zawiesić swoją stacjonarną działalność.

Zastanawiałaś się kiedyś, na co zwrócić uwagę w menu? Albo jak wybrać miejsce, w którym zjesz obiad?

Lub może obawiałaś się, że Twój gorszy dzień poskutkuje czymś…niemiłym w zupie, tak „w prezencie” od rozgniewanego kucharza?

To tylko część zagadnień, jakie poruszyłam podczas rozmowy z Agnieszką Jasińską. Agnieszka to kobieta wielozadaniowa, ogarniająca nie tylko kuchnię domową. Finalistka Hell’s Kitchen, uczestniczka Masterchef, wykształcona nauczycielka w technikum gastronomicznym i autorka wyjątkowej książki!

Książkę Agnieszki zakupisz przez tydzień z kodem KULINARNE20 taniej – wejdź na stronę i zdąż przed końcem oferty, wygasa 23.11.2020!

A teraz nie pozostaje nic innego, jak posłuchać odcinek: znajdziesz go również na Spotify, Apple Podcast, Podcast Addict, Spreaker, Google Podcast oraz EmpikGo.

https://www.spreaker.com/user/12922487/podcast-013-agnieszka
Jedzenie w restauracjach podcast

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments